Sabri Şirin
Admin
- Konular
- 282
- Reaksiyon puanı
- 350
Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?
Giriş Yap Kayıt OlTam olarak bilmiyorum ablacım ama bu temamı iyi bilirsin bak imzasına.Forum sitemizde bulunan, @babacan_serdar bu kullanıcı isimli kişimi emek hırsızı?
Büyük ihtimalle bu kişi forumdan süresiz olarak banlandı.Tam olarak bilmiyorum ablacım ama bu temamı iyi bilirsin bak imzasına.![]()
Ellerine sağlık kardeşimmmmmBüyük ihtimalle bu kişi forumdan süresiz olarak banlandı.
evet Abim bu kişiForum sitemizde bulunan, @babacan_serdar bu kullanıcı isimli kişimi emek hırsızı?
Teşekkür ederim Sabri bey ,siz demeseniz görmeyecektimm.Bende baktım pek çok temamın ismini değiştirip kendi adını yazmış bu hırsız.Çalışsın emek versin gururla paylaşsın ,hırsızlıkla birşey elde etmez bunuda bilsin.Hirsizlik kadar kötü damga yoktur...Hırsız babacan kendine gelllllll.
Teşekkür ederim Sabri Hocam bizi uyardın sonsuz Teşekkürler şahsiyetsiz insan en kötü temanı paylaş burdaki emek sahiplerinkinden daha evladır![]()