Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?
Giriş Yap Kayıt Ol
Ben Teşekkür ederim güzel yorumuna. Bnede öyle düşündüm imzasız olarak düzenledim rahatca kullansınlar hergün paylaşım yapacam.Emekler ve paylaşım için teşekkürler ablam ellerine emeklerine sağlık, yeni temaya başlayanlar için başkalarının temalarını editlemek yerine bu tür temalar üzerinde çalışabilmeleri için biçilmiş kaftan.
Aynen ablam dikkat ettiysen eskiden ben çok yoğunlanmıştım bunun üzerinde sürekli psd, şablon tarzı içerikler paylaşıyordum artık pek vakit bulup uğraşamadığım için paylaşım yapamıyorum maalesef.Ben Teşekkür ederim güzel yorumuna. Bnede öyle düşündüm imzasız olarak düzenledim rahatca kullansınlar hergün paylaşım yapacam.
Hiç merak etme ablam bu iş bendee...Aynen ablam dikkat ettiysen eskiden ben çok yoğunlanmıştım bunun üzerinde sürekli psd, şablon tarzı içerikler paylaşıyordum artık pek vakit bulup uğraşamadığım için paylaşım yapamıyorum maalesef.
Teşekkür ederim Hemşom güzel yorumuna...Emeğine Sağlık Hemşom Paylaşım için Teşekkürler![]()
Teşekkür ederim yorumunuza...Emeklerinize saglik..