Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?
Giriş Yap Kayıt OlNaif yorumlarına Teşekkür ederim Kardeşim alınma sözkonusu bile olamaz eleştiri fikir olmazsa güzel şeyler ortaya çıkmaz varolasınnnnn.Öncelikle ellerine sağlık ablam tema çok güzel olmuş tek göze batan yazı fontları olmuş bence daha sade ve şık fontlar kullanılsa daha iyi duracak gibi hissettim bir antemada kullandığın efektler olsun tasarımı olsun çok güzel olmuş ellerine sağlık tekrardan emeklerin ve güzel paylaşımın için teşekkür ederim. Lütfen önerilere alınma ablam gerçekten tema konusunda çok iyi bir yol almışsın fontlara biraz daha dikkat edersen çok çok daha iyi çalışmalar ortaya çıkacaktır.
Güzel yorumuna Teşekkür ederim HemşommmEmeğine Yüreğine Sağlık Hemşom Güzel Bir Çalışma Olmuş Paylaşımın için Teşekkür edederim...
Çokkkk Teşekkür ederim güzel yorumuna cnm daha itinayla çalışacağımdan emin olabilirsiniz varolun.Emeğine sağlık Nur güzel bir tema olmuş yine. Bende kompozisyonunuzu beğendim güzel işlemişsiniz resmi. Fontlar konusunda bende Mehmet'e katılıyorum biraz daha ince ve küçük fontlar üzerine de çalışırsanız eminim ki çok çok daha güzel şeyler yapacaksınız. Gelişme adımlarınızı görüyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum![]()
Çok Teşekkür ederim güzel yorumuna Nurcum.