Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?
Giriş Yap Kayıt Oltşk ler degerli yorumunuz için..Çok güzel bir tema olmuş emek ve paylaşım için teşekkürler eline sağlık.
Hoş geldiniz, her zaman bekleriz.Çok tşk ederim emeğine sağlık İNCİ....çok temanı kullandım başka site oldugun zaman pc arıza verince tamamı gitti ....o sitenın şifresını de unutmuşum tesadüf burda buldum sizi hemen üye oldum .![]()
İlk mesajda bulunan FCP dosyasınızı bilgisayarınıza indiriyorsunuz.Hoş buldum tşk ederim ...Vaktim oldukça takipte olacagim sitenizi.....Birde ben bu temayı nasil alacagim normalde dosya yı indirirdik ??
İncimmm Boncumm Süpersin
![]()
fcp yi pc ye alıp, url yi fcp üstüne yapıştırın.. hepsi bu kadaryaptım ama olmadı beceremedim sanırım ...(