cadi
Kayıtlı Üye
merhabalar bir konuda yardım rica ediyorum ben 15 gün önce internetimi degiştirdim süperonline baglattım ve su anda Flatcast radyolarına diremiyorum ltfn bilgisi olan arkadaslar yardim edebilirmi
Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?
Giriş Yap Kayıt Olantivirüs programlarınız bazı sitelere ulaşmanızı da engelleyebilir.Modeminizi kapatıp açın,Modemin ışıklarını kontrol edin,
[automerge]1633605784[/automerge]
- Bilgisayarınızın “Denetim Masası”na girdikten sonra “Ağ Bağlantıları”nı tıklayınız.
- "Yerel Ağ Bağlantısı”nı sağ tıklayarak “Özellikler”i seçiniz. Açılan pencerede “İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP)” tıkladıktan sonra “Özelikler”e tıklayınız.
- Açılan menüde ‘Otomatik olarak bir IP adresi al’ ve “DNS sunucu adresini otomatik olarak al” bölümlerini işaretledikten sonra “Tamam”a tıklayın.
- bunlarıda denermisin.
eger flatradyo sayfası açılıyorsa aktivex de yaparmısın
internetimi degistirdim süperonlineye gectim türk telekomda boyle bır sıkıntı yasamıyordum süperonlineye gectikten sonra bu hatayı almaya basladım explorer den de flatcast playerdende radyolara gıremıyorumsölediklerinizin hepsini yaptım ama malesef aynı değişen bir şey yok(
Rica etsem kontrol edebilmemiz için, özel mesaj ile team viewer veya hangi uzak yardım uygulamasını kullanıyorsanız iletebilir misiniz? Büyük ihtimal bir port sorunu gibi görünüyor bunun için bilgisayarınıza bağlanarak kontrol etmem gerekiyor.internetimi degistirdim süperonlineye gectim türk telekomda boyle bır sıkıntı yasamıyordum süperonlineye gectikten sonra bu hatayı almaya basladım explorer den de flatcast playerdende radyolara gıremıyorum
Bir üst mesajda belirttiğim gibi kontrol edebilmemiz için uzaktan yardım ile bilgisayarınıza bağlanmak gerekiyor sürekli aynı şeyleri yazmanıza gerek yok.internetimi degistirdim süperonlineye gectim türk telekomda boyle bır sıkıntı yasamıyordum süperonlineye gectikten sonra bu hatayı almaya basladım explorer den de flatcast playerdende radyolara gıremıyorum
[automerge]1633637839[/automerge]
internetimi degistirdim süperonlineye gectim türk telekomda boyle bır sıkıntı yasamıyordum süperonlineye gectikten sonra bu hatayı almaya basladım explorer den de flatcast playerdende radyolara gıremıyorum